Spelprogramma Lingo vanaf maandag weer te zien op Net5

Spelprogramma Lingo vanaf maandag weer te zien op Net5
Tv-icoon is terug!

Kijktip :

In 2019 was de terugkeer van Lingo op SBS6 een groot succes, maar toch werd het programma weer van de buis gehaald. Liefhebbers van het beroemde spel met de ballen kunnen vanaf vanavond echter hun hart weer ophalen, want Lingo is terug - op Net5!

Lingo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Jan Versteegh
Net als bij de terugkeer van het programma in 2019 wordt Lingo gepresenteerd door Jan Versteegh. Aan het format wordt echter zo min mogelijk gesleuteld, want dat staat al tientallen jaren als een huis. En dus kunnen we vanaf de bank weer meespelen met het spel waarin twee teams van twee kandidaten woorden moeten raden.

Moeilijkheidsgraad
De woorden krijgen gedurende de aflevering een steeds hogere moeilijkheidsgraad, want ze worden soms een letter langer. De kandidaten hopen een mooi bedrag voor zichzelf bij elkaar te spelen en mogen ook terugkeren in het spel als ze de uitzending tot een goed einde brengen. Uiteraard is ook JP er weer voor de kennis van de Nederlandse taal.

Lingo is vanaf maandag 29 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV