Nieuw programma Mijn huid ziet er niet uit! begint maandag op RTL 5

Nieuw programma Mijn huid ziet er niet uit! begint maandag op RTL 5
Dermatologen schieten wanhopige patiënten te hulp

Kijktip :

Programma's over bizarre medische aandoeningen zijn al tijden populair op TLC. Nu waagt ook RTL 5 zich aan zo'n programma. Schurftmijt die gangetjes graaft in de huid, poreuze en loslatende teennagels of honderden cystes in een gezicht: verschillende aandoeningen komen voorbij in Mijn huid ziet er niet uit!

Mijn huid ziet er niet uit! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dermatologen
In Mijn huid ziet er niet uit! volgen we drie topdermatologen - Emmilia, Göran en Menno - en de patiënten die ze behandelen. Tijdens de consulten horen we de persoonlijke en schrijnende verhalen achter de huidaandoeningen. De artsen gaan aan de slag om de mensen met een huidziekte onmiddellijk te helpen.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering ontmoeten we Rainier, die al ruim dertig jaar een gigantische bol op zijn hoofd heeft zitten. Dokter Göran heeft nog nooit zo’n grote bobbel gezien, maar hij vertelt Rainier dat er wél wat aan gedaan kan worden - en dat komt als een verrassing. Dokter Emmilia treft een patiënt met een wel heel hoge pijngrens.

Het nieuwe programma Mijn huid ziet er niet uit! is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Mijn huid ziet er niet uit! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV