Nieuw seizoen Chateau Meiland vanaf maandag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Chateau Meiland vanaf maandag te zien op SBS6
Kijkcijferkanon is terug

Kijktip :

Vanaf maandag 29 augustus zijn de Meilandjes weer terug op SBS6. Na Chateau Bijstand kunnen we nu weer gaan genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland, waarin Martien, Erica, Maxime en Montana opnieuw allerlei avonturen beleven.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw droomhuis
De familie Meiland heeft het een jaar volgehouden in hun nieuwe huis in Noordwijk. Hoewel de woonplaats beviel, had het huis wat minpunten en dus hebben zij een nieuw droomhuis gevonden, even verderop. Hoewel de familie inmiddels de nodige verhuiservaring heeft, levert de nieuwe woning toch weer de nodige discussies en stress op.

Trouwdag
Belangrijkste discussiepunt: ga je eerst verhuizen en daarna pas klussen, of doe je dat liever andersom? En niet alleen met de nieuwe woning is de familie druk. De trouwdag van Maxime en Leroy komt steeds dichter bij en bij zo'n plechtigheid komt een heleboel kijken. Zo staat deze week de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie op de agenda.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV