Nieuw seizoen Down the Road gaat maandag van start op België Eén

Nieuw seizoen Down the Road gaat maandag van start op België Eén
Dieter Coppens maakt opnieuw bijzondere reis

Kijktip :

Het populaire reisprogramma Down the Road, waarin de Vlaamse presentator Dieter Coppens en een groep jongeren met het syndroom van Down op pad gaan, is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op België Eén. Dit keer gaat de reis naar Thailand.

Angsten
Coppens, begeleidster Saar Pelgrims en zes jongvolwassenen met het syndroom van Down maken de reis van hun leven naar Zuidoost-Azië. In Thailand wordt de zelfstandigheid van de jongeren op de proef gesteld, overwinnen ze hun angsten en kunnen ze met volle teugen genieten van het leven, de liefde en de vriendschap.

Kaarsje
Het nieuwe seizoen begint zoals vanouds met een vrolijke kennismaking tussen de reisgenoten, waarna het moment suprème al snel daar is: de reis naar Thailand begint. Na een lange en vermoeiende trip is het tijd voor de eerste Thaise indrukken. In een boeddhistische tempel brandt iedereen een kaarsje voor een behouden reis.

Het nieuwe seizoen van Down the Road is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV