Finale The Great British Bake Off woensdag te zien op NPO 1

Finale The Great British Bake Off woensdag te zien op NPO 1
Wie pakt de winst?

Kijktip :

Na een aantal spannende weken is het woensdag (31 augustus) tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. Wie wordt gekroond tot de beste thuisbakker van Groot-Brittannië? Er staan opnieuw een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk op het programma.

Finale The Great British Bake Off gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Worteltaart
In een klassieke signatuuropdracht hebben de bakkers de kans om te laten zien of ze een worteltaart kunnen maken die de overwinning waard is. De prachtig versierde worteltaart moet bestaan uit complementaire smaken en structuren in de vorm van vullingen en decoraties. Voor de technische opdracht moeten ze twaalf Belgian buns bakken.

Alice in Wonderland
Belgian buns zijn broodjes gevuld met rozijnen, romige lemon curd en bedekt met glazuur en een bigarreau. En dan het spektakelstuk. Ze moeten baksels maken voor een banket dat niet zou misstaan op de theevisite van de Gekke Hoedenmaker uit Alice in Wonderland. Er moeten minstens vier verschillende baktechnieken gebruikt worden.

De finale van The Great British Bake Off is woensdag 31 augustus om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's