Nieuw programma Onze boerderij: en nu zelf vanaf zaterdag te zien op NPO 1

Nieuw programma Onze boerderij: en nu zelf vanaf zaterdag te zien op NPO 1
Yvon Jaspers begint eigen boerderij

Kijktip :

Na zeventien jaar rondlopen op boerenerven komt het er eindelijk van: Yvon Jaspers wordt boer. Ze begint – kleinschalig – haar eigen boerderij. Hoe Yvon het ervaart om zelf boer te zijn en hoe ze het doet als boer is vanaf zaterdag 3 september te zien in het nieuwe programma Onze boerderij: en nu zelf.

Onze boerderij: en nu zelf gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bus
De bus waarmee Yvon samen met boerin Bertie door Europa reed voor Onze boerderij in Europa is geparkeerd op een stuk grond en dient als uitvalsbasis. Nu hoopt de presentatrice te ontdekken of het boerenvak iets voor haar is. Yvon is dankzij Boer zoekt vrouw en Onze boerderij in ieder geval bekend op boerenerven. Ze krijgt dan ook hulp van de boeren die ze heeft leren kennen.

Buurboer
Het idee voor een eigen boerderij leeft al lang bij Yvon Jaspers: "Een jaar of vijf geleden kreeg ik mijn eigen jerseykoetje Suus. Zij woont bij Gijsbert, mijn buurboer. Ze leeft in zijn biologische kudde en zorgt voor de lekkerste romige melk. Ik heb Gijsbert gevraagd of ik voor een jaar een stukje van zijn land mocht gebruiken. Na een paar jaar goed nadenken stemde hij enthousiast in."

Het nieuwe programma Onze boerderij: en nu zelf is vanaf zaterdag 3 september wekelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze boerderij: en nu zelf terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's