PSV - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

PSV - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Topper in zevende speelronde

Sport :

Op zondag 18 september spelen Feyenoord en PSV in de zevende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De topper
De topper tussen PSV en Feyenoord is er eentje waar de fans van beide clubs altijd naar uitkijken. De Rotterdammers hebben er de laatste tijd wat meer moeite mee om in eigen huis te winnen, maar in het Philips Stadion hebben ze de laatste twee wedstrijden in ieder geval een punt gepakt. De laatste winst van PSV in eigen huis stamt al van 17 september 2017: toen werd het 1-0.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur / 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

PSV - Feyenoord is zondag 18 september om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's