Nieuw seizoen Miljoenenjacht met Linda de Mol vanaf zondag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Miljoenenjacht met Linda de Mol vanaf zondag te zien op SBS6
Comeback van presentatrice

Kijktip :

Het beroemdste kofferspel van de Nederlandse televisie is terug! RTL heeft geprobeerd Deal or No Deal nieuw leven in te blazen, maar dat was geen succes. Zeker niet in vergelijking met Postcode Loterij Miljoenenjacht, dat zondag aan een nieuw seizoen begint.

Miljoenenjacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Linda de Mol
Meest spraakmakende aspect aan het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is zonder enige twijfel de comeback van Linda de Mol. Na de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar man Jeroen Rietbergen (jarenlang de bandleider bij The Voice of Holland) trok De Mol zich terug. Ze is sindsdien niet meer in de media verschenen.

5 miljoen
Nu is ze dus terug met Miljoenenjacht, waarin één gelukkig kandidaat na diverse spelrondes een plekje kan bemachtigen naast de presentatrice. De speler kiest een koffer uit en probeert vervolgens zoveel mogelijk hoge bedragen in het spel te houden, om op die manier hoge biedingen van de bank te ontvangen. Het prijzengeld kan oplopen tot 5 miljoen euro.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 4 september wekelijks om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's