Nieuw seizoen De geknipte gast start vrijdag met Miljuschka Witzenhausen

Nieuw seizoen De geknipte gast start vrijdag met Miljuschka Witzenhausen
Özcan Akyol ondervraagt BN'ers

Kijktip :

Vrijdag (9 september) begint het zevende seizoen van De geknipte gast, het praatprogramma waarin Özcan Akyol zijn gasten ontvangt in de kapsalon. Terwijl ze plaatsnemen in de kappersstoel ondervraagt Akyol ze over hun carrière en leven.

De geknipte gast met Miljuschka Witzenhausen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Actueel
Elke week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis. Een toonaangevend evenement zoals een theaterpremière, een politiek debat, een prijsuitreiking of een boekpresentatie. Daarom nodigt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, elke week een bekende Nederlander uit voor een goed gesprek.

Miljuschka
In de eerste aflevering van het zevende seizoen ontvangt Akyol Miljuschka Witzenhausen. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven. We kennen Miljuschka als tv-kok en voedselgoeroe in programma's als RTL Boulevard, maar inmiddels ook als de dochter van Astrid Holleeder - de bedreigde zus van Willem.

Het nieuwe seizoen van De geknipte gast is vanaf vrijdag 9 september wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's