Cobra Kai seizoen 5 staat nu op Netflix

Cobra Kai seizoen 5 staat nu op Netflix
Daniel LaRusso en Johnny Lawrence zijn terug!

Kijktip :

De afgelopen jaren verschenen al vier seizoenen van de opvallende serie Cobra Kai, een vervolg op de bekende Karate Kid-films uit de jaren 80. Het is een feestdag voor alle fans want seizoen 5 is nu te zien op Netflix.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Waar ging seizoen 4 over?
De serie Cobra Kai speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetoernooi in 1984 af. Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. In het vierde seizoen besluiten Daniel LaRusso en Johnny Lawrence hun krachten te bundelen om samen de studenten van hun respectievelijke dojo's te trainen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Cobra Kai seizoen 5.

Cobra Kai-imperium gaat door...
Onlangs lieten de makers van Cobra Kai weten enorm veel plezier te hebben bij het maken van deze serie. Zelfs een zesde seizoen zit er waarschijnlijk in. Wie weet horen we daarover snel meer, maar laten we ons voor nu maar eerst focussen op het splinternieuwe vijfde seizoen!

Cast
Ralph Macchio (Crossroads), Martin Kove (Film) en William Zabka (Hot Tub Time Machine) spelen hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jon Hurwitz (Blockers).

Bron: Netflix

Vanaf 9 september 2022 is de serie Cobra Kai seizoen 5 te zien op Netflix. Dit seizoen bevat 10 afleveringen. Genre: actie drama.

Actuele video's

Meer actuele video's