Dinsdag in Op1: Peter Heijkoop over noodfonds voor energieschulden

Dinsdag in Op1: Peter Heijkoop over noodfonds voor energieschulden
Dit zijn de gasten van dinsdag 13 september

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 13 september.

  • In de podcast ‘Etenstijd’ vergezellen foodies Teun van de Keuken en Yvette van Boven je drie dagen per week tijdens je kookmoment. Van spannende ingrediënten tot praktische keukentips, maar ook de beste of slechtste horeca-ervaringen, alles passeert de revue. Het duo met een onstilbare honger vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Queen Elizabeth was niet alleen staatshoofd, maar ook het hoofd van de Church of England. Met andere woorden: na Christus de hoogstgeplaatste mens binnen de Anglicaanse Kerk. De diepgelovige Elizabeth was voor veel Anglicanen een voorbeeld en een moreel baken. Priester Ruan Crew en kerklid Brad Hansen vertellen hoe belangrijk The Queen was voor de kerk en hoe erg ze gemist zal worden.

  • Het kabinet wil schulden overnemen van mensen die de energierekening niet meer kunnen betalen en komt daarom met een noodfonds. Een juiste maatregel? Of moet er nog veel meer gebeuren? We bespreken het met voorzitter van de commissie Schuldhulpverlening van de VNG Peter Heijkoop (CDA), wethouder Armoede in Amsterdam Marjolein Moorman (PvdA) en politiek verslaggever Thomas van Groningen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's