Nieuw seizoen Radar start maandag met aflevering over energieplafond

Nieuw seizoen Radar start maandag met aflevering over energieplafond
Energiecrisis komt ook hier aan bod

Kijktip :

Maandag (26 september) vervangt het ene consumentenprogramma het andere op NPO 1. Kassa verdwijnt weer even van de buis, maar die plek wordt ingenomen door Radar. Presentatrice Antoinette Hertsenberg duikt weer in allerlei consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord.

Radar over energieplafond gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Oplossing
Radar signaleert misstanden en onderzoekt allerlei problemen waar consumenten tegenaan lopen: van de financiële wereld en de telecomsector tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen. Regelmatig worden woordvoerders van grote bedrijven uitgenodigd voor een vraaggesprek in de studio.

Energie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt Radar in het prijsplafond voor energie. Dit zal weliswaar veel mensen helpen, maar wie vallen er buiten de boot en wat gaat je dat dan kosten? En wat moet je, als je energieleverancier een cowboy blijkt te zijn waardoor je extreem hoge tarieven moet betalen? Radar neemt een diepe duik in de energiemarkt.

Het nieuwe seizoen van Radar is vanaf maandag 26 september wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Radar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's