Recensie: Ticket to Paradise met Julia Roberts en George Clooney op tropische missie

Recensie: Ticket to Paradise met Julia Roberts en George Clooney op tropische missie
Van makers van Mamma Mia! Here We Go Again

Film :

Vanaf 29 september is de film Ticket to Paradise te zien in de Nederlandse bioscopen. Altijd gezellig: een romantische komedie met niemand minder dan romcom-koningin Julia Roberts en George Clooney in de hoofdrollen. Lees hier de filmrecensie van Ticket to Paradise.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"They’re in this together for better or worse".
Een gescheiden stel Georgia en David werken samen en reizen naar Bali om te voorkomen dat hun dochter Lily dezelfde fout maakt die ze 25 jaar geleden denken te hebben gemaakt.

George Clooney, Julia Roberts, Maxime Bouttier, Kaitlyn Dever en Billie Lourd in de film 'Ticket to Paradise'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ 6,3

Het blijft altijd bijzonder als grote Hollywoodsterren op het witte doek verschijnen, want met name voor Julia Roberts was het al een tijdje geleden. De prachtige locaties en de sfeer is heerlijk zomers in deze toch al bijna donkere dagen. Het verhaal is echt wel wat mager, maar dit vangen George Clooney en Roberts prima op met een paar leuke momenten, alhoewel echt hilarische momenten uitblijven. Vooral als het potje bierpong begint of er wordt gezwommen met een paar dolfijnen uit de computer, kunnen de lachspieren even worden getraind. Als we dan toch de zuurpruim mogen uithangen, mist Ticket to Paradise tempo. De getalenteerde acteur Lucas Bravo (Mrs Harris Goes to Paris) zet als piloot Paul wel een leuke bijrol neer. Al met al is deze romcom best een leuke avondje uit. En gelukkig gaan we niet zingen. Drie sterren.

Cast
Naast Julia Roberts (My Best Friend's Wedding) en George Clooney (Gravity) zijn ook Kaitlyn Dever (Booksmart), Maxime Bouttier (Serendipity), Billie Lourd (Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker) en Lucas Bravo (Mrs Harris Goes to Paris) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again).

Vanaf 29 september 2022 is de film Ticket to Paradise te zien in de bioscopen. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 104 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's