Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in oktober 2022
Met onder meer AJAX: Parels van Amsterdam en The Devil's Hour

Kijktip :

Het begint langzamerhand weer koud te worden in Nederland en dat betekent dat de open haard weer aan kan en - om de energierekening wat te sparen - een warme deken over de benen op de bank gaat. Een film of serie hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2022.

Kijktips van Gids.tv

AJAX: Parels van Amsterdam (7 oktober)

Prime Video

Bron: Prime Video
De bij de Amsterdamse club opgeleide spelers Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch zijn het afgelopen voetbalseizoen intensief en van nabij met camera’s gevolgd. Zowel op de club als daarbuiten. Lees hier waar je vanaf 7 oktober AJAX: Parels van Amsterdam kunt kijken.

Catherine Called Birdy (7 oktober)

Prime Video

Bron: Prime Video
Een 14-jarig meisje in middeleeuws Engeland navigeert door het leven en ontwijkt potentiële minnaars die haar vader in gedachten heeft. Lees hier waar je vanaf 7 oktober Catherine Called Birdy kunt kijken.

Jackass Forever (14 oktober)

Prime Video

Bron: Prime Video
De mannen van Jackass zijn terug! Ze zijn misschien wel ouder, maar niet heel veel wijzer. De cast van 'Jackass 4', die ook wel de titel 'Jackass Forever' draagt, bestaat voor een groot deel uit de originele ploeg. Lees hier waar je Jackass Forever kunt kijken.

The Peripheral (21 oktober)

Prime Video

De serie draait om Flynne Fisher, een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. Bekijk hier waar je vanaf 21 oktober The Peripheral kunt streamen.

The Devil's Hour (28 oktober)

Prime Video

Beschrijving. Bekijk hier waar je De serie volgt het verhaal van Lucy, die elke nacht wordt gewekt door angstaanjagende visioenen om precies 3.33 uur: het uur van de duivel. Haar achtjarige zoon is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder spreekt tegen lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo's van een leven dat niet het hare is. Lees hier waar je vanaf 28 oktober The Devil's Hour kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Time (7 oktober)
  • TikTok Boom (7 oktober)
  • Killer Camp (14 oktober)
  • Als je ons kunt horen (16 oktober)
  • Licorice Pizza (17 oktober)
  • Argentina, 1985 (21 oktober)
  • Run Sweetheart Run (28 oktober)

Actuele video's

Meer actuele video's