Chelsea - AC Milan live op tv (Champions League)

Chelsea - AC Milan live op tv (Champions League)
Kraker in Groep E

Sport :

Woensdagavond (5 oktober) gaat de derde speelronde van de Champions League verder. Op RTL 7 is vanaf 21.00 uur de kraker Chelsea - AC Milan te zien, in Groep E. Het duel is ook live te volgen op Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - AC Milan

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Dramatisch begin
Chelsea, de winnaar van de Champions League in het seizoen 2020/2021, is dramatisch begonnen aan de groepsfase. In de eerste wedstrijd gingen de Londenaren verrassend met 1-0 onderuit tegen Dinamo Zagreb dankzij een treffer van Mislav Oršić. Het tweede duel resulteerde in een puntendeling tegen het eveneens niet al te hoog ingeschatte Red Bull Salzburg (1-1).

Terug op het hoogste podium
Na een aantal moeizame jaren lijkt AC Milan de laatste tijd weer helemaal terug te zijn. Dat werd beloond met een plekje in de Champions League, het podium waar ze zo vaak op excelleerden. Ook de Italianen speelden gelijk tegen Red Bull Salzburg (1-1), maar ze wisten vervolgens wel met 3-1 te winnen van Dinamo Zagreb. Kunnen ze ook Chelsea verslaan?

De wedstrijd Chelsea - AC Milan is woensdag 5 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's