Nieuw seizoen CHANSONS! gaat zondag 9 oktober van start op NPO 1

Nieuw seizoen CHANSONS! gaat zondag 9 oktober van start op NPO 1
Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk gaan weer naar Parijs

Kijktip :

Na het enorme succes van het eerste seizoen van CHANSONS!, waarin Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk Parijs verkenden aan de hand van iconische Franse liedjes, is het programma nu terug met een tweede reeks. Rob en Matthijs zetten de volgende stap in hun missie om het Franse levenslied voor eens en altijd op de kaart te zetten.

CHANSONS! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Decor
Net als het eerste seizoen speelt ook deze tweede reeks van CHANSONS! zich af in hun lievelingsstad en tegelijkertijd het mooiste decor van de wereld: Parijs. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nemen Rob en Matthijs ons mee naar zanger/acteur Yves Montand en zijn vrouw Simone Signoret - één van de beroemdste sterrenkoppels uit de Franse geschiedenis.

Jetset
Verder brengt het duo een bezoek aan het wereldberoemde restaurant Maxim's, waar de jetset dineerde en Édith Piaf legendarische feesten gaf. Achter de Moulin Rouge betreden Rob en Matthijs de bijzondere woning van Boris Vian, de man die het chanson naar een hoger plan tilde. En ook dit seizoen is de platenzaak weer terug, waar Rob en Matthijs zich uitleven op hun favoriete chansons.

Het nieuwe seizoen van CHANSONS! is vanaf zondag 9 oktober wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's