Woensdag in Khalid & Sophie: Willem Vissers over historische nederlaag van Ajax

Woensdag in Khalid & Sophie: Willem Vissers over historische nederlaag van Ajax
De gasten van Khalid & Sophie van woensdag 5 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 5 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op woensdag 5 oktober

  • Vanavond praten we over het nieuws van de dag met Suse van Kleef en Frank van der Lende. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Napoli bezorgde Ajax gisteren een historische nederlaag in de ArenA. De thuisploeg verloor het Champions League-duel met 1-6. Aan tafel zit sportjournalist Willem Vissers.

  • Orang-oetans zijn heel kieskeurig bij het vinden van een geschikte partner. Gedragsbiologen Tom Roth en Mariska Kret hebben hopelijk dé oplossing: Tinder voor orang-oetans.

  • Bemiddelaar Johan Remkes presenteerde vandaag zijn langverwachte stikstofrapport. Aan tafel: Agractie-voorzitter Bart Kemp, Partij voor de Dieren-Kamerlid Leonie Vestering en Follow the Money-journalist Harm Ede Botje.

  • Na het enorme succes van ‘Chansons!’ is er vanaf zondag een tweede seizoen. We krijgen een kijkje achter de schermen van de mannen die verantwoordelijk zijn voor de schitterende beelden van Parijs: regisseur Dirk-Jan Roeleven, cameraman Pim Brassien en geluidsman Benny Janssen.

  • We sluiten de avond muzikaal af met een optreden.Philippe Elan zingt 'Les feuilles mortes' van Yves Montand, onder begeleiding van Cor Bakker.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's