Paris Saint-Germain - Benfica live op tv (Champions League)

Paris Saint-Germain - Benfica live op tv (Champions League)
Kunnen Portugezen opnieuw punten afsnoepen van sterrenensemble?

Sport :

Deze week staan dezelfde wedstrijden op het programma in de Champions League als in de vorige speelronde. Dat betekent dat Paris Saint-Germain - Benfica wordt gespeeld in Groep H. Het duel is dinsdag 11 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf.

Samenvatting en hoogtepunten Paris Saint-Germain – Benfica

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Supersterren
Dankzij het geld van de steenrijke eigenaar heeft Paris Saint-Germain een groep supersterren bij elkaar gekocht die zijn weerga niet kent. De voorhoede wordt gevormd door Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar, maar ook Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos en Marco Verratti behoren tot de selectie. Toch kwamen ze afgelopen week niet verder dan 1-1 tegen Benfica.

Roger Schmidt
De club uit de Portugese hoofdstad Lissabon maakt de laatste jaren wel vaker indruk als ploeg die zich goed staande houdt tegenover de grootmachten uit het Europese voetbal. Benfica wordt sinds dit seizoen geleid door de Duitse trainer Roger Schmidt, die we in Nederland kennen van zijn dienstverband bij PSV. Kan Benfica in de uitwedstrijd in Parijs stunten?

De wedstrijd Paris Saint-Germain - Benfica is dinsdag 11 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Golf. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's