Nieuw programma Redders op zee vanaf dinsdag te zien op NPO 1

Nieuw programma Redders op zee vanaf dinsdag te zien op NPO 1
Meekijken bij de reddingsbrigade

Kijktip :

In de nieuwe realityserie Redders op zee krijgen we een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De camera gaat niet alleen mee als ze uitvaren en met gevaar voor eigen leven anderen helpen, maar ook als ze thuiskomen.

Redders op zee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Angsten
Hoe verwerken de vrijwilligers een reddingoperatie die niet goed afloopt? En hoe gaan deze stoere mannen en vrouwen om met hun eigen angsten? In Redders op zee wordt het leven van verschillende redders van reddingstations IJmuiden, Ouddorp en Ter Heijde gevolgd. In de eerste aflevering komt er een urgente melding binnen op reddingstation IJmuiden.

Gesprongen
Schipper Tom en redder Donny drinken net een kop koffie in het boothuis. De pieper gaat, dus moet de boot binnen tien minuten uitvaren. Dat vraagt om snel schakelen. Speciale pakken worden aangetrokken, de boot wordt opgestart en er sluiten snel andere vrijwilligers aan. Zij hebben alles waar ze mee bezig waren uit hun handen laten vallen. Elke minuut telt. Er is een man in nood die van de pier het water in is gesprongen, zijn hondje achterna.

Het nieuwe programma Redders op zee is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Redders op zee terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's