Bloedstollende horrorfilm The Invisible Man dinsdag te zien op Veronica

Bloedstollende horrorfilm The Invisible Man dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Leigh Whannell maakte al naam in de filmwereld als scenarist van de Saw- en Insidious-franchises, maar brak in 2018 ook door met zijn volstrekt unieke actiefilm Upgrade. De volledig eigen stijl van Whannell kwam ook goed tot zijn recht in zijn adaptatie van het klassieke horrorverhaal The Invisible Man. Deze film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt The Invisible Man streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Cecilia zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en alles controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en een vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar normale leven eindelijk weer op te kunnen pakken. Tot haar verstand op de proef wordt gesteld wanneer zich een reeks bizarre gebeurtenissen voordoet en de levens van haar naasten in gevaar zijn.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
The Invisible Man is gebaseerd op het beroemde verhaal van H.G. Wells, dat in 1933 al leidde tot een baanbrekende horrorfilm van James Whale - met voor die tijd uitstekende special effects. Leigh Whannell haalt het verhaal naar het heden en plaatst het in een hypermoderne setting. Zoals we dat inmiddels van hem kennen vermengt Whannell horror met keiharde actiescènes die je versteld doen staan. Daarbij kon de regisseur ook beschikken over een fantastische hoofdrolspeelster: Elisabeth Moss, de ster van kwaliteitsseries als The West Wing, Mad Men en The Handmaid's Tale.

Cast
Naast Elisabeth Moss (The French Dispatch) en Oliver Jackson-Cohen (The Lost Daughter) zijn ook Aldis Hodge (One Night in Miami...) en Storm Reid (The Suicide Squad) te zien in The Invisible Man. Deze film is geregisseerd door Leigh Whannell (Upgrade).

The Invisible Man (2020) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: horror, sciencefiction, thriller. Speelduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's