Woensdag 12 oktober in Over Leven: cabaretier Jochem Myjer

Woensdag 12 oktober in Over Leven: cabaretier Jochem Myjer
Openhartig gesprek met Coen Verbraak

Kijktip :

In Over Leven praat Coen Verbraak met uiteenlopende gasten over wat het leven - ondanks alles - de moeite waard maakt. Deze week gaat hij in gesprek met de zeer populaire en succesvolle cabaretier Jochem Myjer - die in 2011 de schrik van zijn leven kreeg.

Over Leven met Jochem Myjer gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tumor
Bij cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer werd in 2011 een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. Na een risicovolle operatie zijn de tumoren grotendeels verwijderd, maar het veranderde zijn leven voorgoed. Myjer staat bekend als druktemaker, maar sinds zijn ziekte heeft hij nog weinig energie. Het laat hem anders naar het leven kijken en hij vindt veel houvast in zijn oude metier: de biologie.

Over het programma
We hebben het leven allemaal cadeau gekregen. Ongevraagd. En zonder dat er een gebruiksaanwijzing bij zat. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leven? Heeft het leven zin? Of is dat onzin? Is een mens verantwoordelijk voor zijn eigen geluk? Hoe ga je om met tegenslag? Waar put je troost uit als het tegenzit? Al deze vragen en meer komen aan bod in het programma Over Leven.

Over Leven is elke woensdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Over Leven terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's