PSV - FC Utrecht live op tv (Eredivisie)

PSV - FC Utrecht live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de tiende speelronde

Sport :

Op zondag 16 oktober spelen PSV en FC Utrecht in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Utrecht

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij liet de afgelopen weekenden in de Eredivisie niet echt laten zien dat ze met Ajax kunnen strijden om de titel, maar in Europa gaat het tegen het armzalige FC Zürich wel een paar keer heel erg goed. Kunnen de mannen uit Eindhoven het in de Eredivisie nu eindelijk wel echt laten zien?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.25 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Utrecht is zondag 16 oktober om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's