Ajax - Liverpool live op tv (Champions League)

Ajax - Liverpool live op tv (Champions League)
Kunnen Amsterdammers weer eens winnen?

Sport :

Na enkele dramatische wedstrijden in de Champions League staat woensdag 26 oktober het duel Ajax - Liverpool op het programma in Groep A van het miljoenenbal. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Pijnlijke nederlagen
Ajax begon de Champions League overtuigend met een 4-0 overwinning op Rangers FC, maar daarna leden de Amsterdammers drie pijnlijke nederlagen. De uitwedstrijd tegen Liverpool ging met 2-1 verloren, hoewel dat geen accurate afspiegeling van de krachtsverhoudingen was; Liverpool was veel beter. Daarna werd twee keer van Napoli verloren: thuis ging Ajax met 1-6 de boot in, uit verloren ze met 4-2.

Groepswinst?
Liverpool staat na vier wedstrijden op negen punten. Alleen het eerste duel, op bezoek bij Napoli, werd met 4-1 verloren. Sindsdien zijn de Reds bezig aan een goede reeks in de Champions League. Na Ajax werd Rangers FC twee keer verslagen: thuis met 2-0 en op bezoek in Schotland won Liverpool met maar liefst 1-7. Mohamed Salah was de grote man met drie doelpunten.

De wedstrijd Ajax - Liverpool is woensdag 26 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's