Nieuw seizoen Van onschatbare waarde vanaf woensdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Van onschatbare waarde vanaf woensdag te zien op NPO 1
Zijn bijzondere spullen veel geld waard?

Kijktip :

Vanaf woensdag (26 oktober) is Van onschatbare waarde terug met een nieuw seizoen op NPO 1. Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

Van onschatbare waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Schilderij
Dit seizoen strijken we neer in Utrecht. Allereerst komt Josine langs. Op jonge leeftijd verloor ze haar vader en onlangs overleed ook de moeder van Josine. Tijdens het opruimen van haar ouderlijk huis werden bijzondere schatten ontdekt, waaronder een schilderij. Verschillende experts lijken interesse te hebben in het object, maar lukt het Josine om er een mooi bedrag voor te krijgen?

Buste
Ook Maarten komt langs. Hij neemt een houten buste van de bekende Griekse god Ajax mee. Het lindehouten stuk komt naar verwachting uit de zeventiende of achttiende eeuw. Het betreft een echt Amsterdams werk, afkomstig van de overleden oom van Maarten. Hij had een prachtig pand in Tilburg, waar Maarten als kind veelvuldig te vinden was. Hij kan zich de buste in de bibliotheek nog goed herinneren en probeert het nu, ook namens zijn broers, te verkopen.

Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's