PSV - Arsenal live op tv en online (Europa League)

PSV - Arsenal live op tv en online (Europa League)
Kunnen Eindhovenaren stunten in eigen huis?

Sport :

Donderdag 27 oktober staat de wedstrijd PSV - Arsenal op het programma in Groep A van de Europa League. Het duel is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Arsenal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Afgelast
De clash tussen PSV en Arsenal volgt een week na de eerste ontmoeting tussen de nummers één en twee van Groep A. Het duel in Londen stond in eerste instantie gepland voor donderdag 15 september, maar in verband met het overlijden van Queen Elizabeth II en de bijbehorende herdenkingsdiensten werd die wedstrijd afgelast. Vorige week won Arsenal met 1-0 in het Emirates Stadium.

Stand
Daarmee heeft Arsenal de koppositie in Groep A nog verder verstevigd. De Gunners hebben de maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden en lijken al vrijwel zeker van groepswinst - of kan PSV daar nog een stokje voor steken? De Eindhovenaren volgen met zeven punten uit vier wedstrijden én een uitstekend doelsaldo.

De wedstrijd PSV - Arsenal is donderdag 27 oktober om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's