Nieuw seizoen Secret Duets gaat donderdag van start op RTL 4

Nieuw seizoen Secret Duets gaat donderdag van start op RTL 4
BN'ers proberen zangpartner te raden

Kijktip :

Donderdag (27 oktober) begint het tweede seizoen van Secret Duets op RTL 4. Onder leiding van presentator Jamai Loman proberen vier bekende panelleden te raden welke mysterieuze, bekende gast de andere helft van een duet zingt.

Secret Duets gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Over het programma
Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? Elke aflevering zingen vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur?

Gasten
Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moeten de panelleden de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Dat levert hilarische situaties op, want de panelleden kunnen er soms compleet naast zitten. Ook dit seizoen zijn weer een aantal bekende gast-panelleden opgetrommeld, onder wie Esmée van Kampen, Romy Monteiro en Eva Simons.

Het nieuwe seizoen van Secret Duets is vanaf donderdag 27 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV