Zondag 30 oktober in College Tour: Geert-Jan en Carry Knoops

Zondag 30 oktober in College Tour: Geert-Jan en Carry Knoops
Bekendste advocatenstel van Nederland

Kijktip :

Zondag (30 oktober) zien we iets bijzonders in College Tour. Voor de derde keer in de geschiedenis van het programma ontvangt presentator Twan Huys niet één, maar twee gasten: het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops beantwoordt zijn vragen en die van de studenten in de zaal.

College Tour gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Top
De eerdere afleveringen waarin een duo te gast was werden uitgezonden op 7 juni 2010 (Dries van Agt en Hans Wiegel) en 16 juni 2019 (Lucas en Arthur Jussen). Nu is het dus de beurt aan Geert-Jan en Carry Knoops. Met ruim dertig jaar aan ervaring in de rechtszaal behoren zij tot de top van de Nederlandse advocatuur.

Geert Wilders
Het echtpaar-Knoops verzorgde de verdediging in spraakmakende processen, zoals die van Julio Poch en Geert Wilders. Ook stonden zij de verdachten bij in zowel de Puttense als de Deventer moordzaak. Daarnaast staat het echtpaar momenteel ook Marco Borsato bij, die onder vuur ligt door aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

College Tour is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's