Slotaflevering CHANSONS!! zondag 30 oktober te zien op NPO 1

Slotaflevering CHANSONS!! zondag 30 oktober te zien op NPO 1
Matthijs en Rob sluiten het tweede seizoen af

Kijktip :

Zondag (30 oktober) sluit het tweede seizoen van CHANSONS!! af. Ook deze reeks was weer een groot succes, met hoge kijkcijfers. Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps nemen de kijker nog één keer mee in hun liefde voor het Franse lied.

CHANSONS!! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Barbara
De mannen trokken de afgelopen weken weer door de Franse hoofdstad Parijs, op zoek naar de verhalen achter de beroemdste en meest geliefde chansons. In deze laatste aflevering staat zangeres Barbara centraal. Ze was een van de belangrijkste vertolkers van het chanson en is dit voorjaar geëerd met de opening van metrostation Barbara.

Patrick Bruel
De fameuze Patrick Bruel (bekend van zijn hit 'Casser la voix') zingt haar werk speciaal voor Matthijs en Rob. Ook is er aandacht voor de gelauwerde zanger Alain Bashung. Een grootheid in Frankrijk, maar bij ons nauwelijks bekend. Rob ontdekte hem tijdens een zwerftocht over zijn favoriete Parijse begraafplaats Père Lachaise.

De slotaflevering van CHANSONS!! seizoen 2 is zondag 30 oktober om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van CHANSONS!! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's