Recensie: The Invitation is tienerhorror en Halloween met een bruiloft vol vampieren

Recensie: The Invitation is tienerhorror en Halloween met een bruiloft vol vampieren
Met Game of Thrones-ster Nathalie Emmanuel

Film :

Vanaf 27 oktober is de film The Invitation te zien in de bioscopen. Doe True Blood en de Twilight-saga in de mix en je hebt deze film waar je hoektanden steeds groter en groter worden. Lees hier de filmrecensie van The Invitation.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Familie de Ville
Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie een DNA-test en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, waar niets is wat het lijkt.

Actrice Nathalie Emmanuel (Evelyn "Evie" Alexander) in de film 'The Invitation'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,2

Deze tienerhorror is losjes geïnspireerd op Bram Stoker's Dracula, dus het is aan te raden om knoflook en een kruis mee te nemen als het kwaad te dichtbij komt. De sfeer van Halloween zit er gelijk goed in bij deze Britse productie waarin een uitnodiging een nachtmerrie wordt voor de wat naïeve Evie (Nathalie Emmanuel), die na groot gevaar zo weer om te lullen is als Thomas Doherty (Gossip Girl) in haar nek probeert te bijten. Voorspelbaarheid en een vrij matige finale maken deze film niet memorabel genoeg, maar de doelgroep kan zeker op de uitnodiging in gaan. En dan heb je zeker geen spijt. Toch komen we niet verder dan twee sterren.

Cast
Naast Nathalie Emmanuel (Maze Runner: The Death Cure) en Thomas Doherty (The Lodge) zijn ook Hugh Skinner (The Witcher), Stephanie Corneliussen (Mr. Robot), Alana Boden (Uncharted), Sean Pertwee (You) en Carol Ann Crawford (Outlander) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jessica M. Thompson (The End).

Vanaf 27 oktober 2022 is de film The Invitation te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: thriller, horror. Tijdsduur: 105 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's