AC Milan - Red Bull Salzburg live op tv (Champions League)

AC Milan - Red Bull Salzburg live op tv (Champions League)
Wie verovert plek in achtste finales?

Sport :

Deze week staat de laatste speelronde in de groepsfase van de Champions League op het programma. In Groep F strijden AC Milan en Red Bull Salzburg in een rechtstreekse ontmoeting om een plaats in de achtste finales. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Docu.

Stand
Waar in diverse poules weinig meer op het spel staat, is in Groep E nog van alles mogelijk. Chelsea is, als koploper met tien punten, in ieder geval zeker van de volgende ronde. Daarachter volgen AC Milan met zeven punten, Red Bull Salzburg met zes punten en Dinamo Zagreb met vier punten. Het gaat dus tussen Milan en Salzburg: wie plaatst zich voor de achtste finales van de Champions League?

Gelijkspel
De eerste ontmoeting tussen Red Bull Salzburg en AC Milan, op 6 september in Oostenrijk, eindigde in een gelijkspel. Salzburg kwam via Noah Okafor op een 1-0 voorsprong, maar nog voor rust maakte de Belg Alexis Saelemaekers die voorsprong ongedaan. De 1-1 bleek ook de eindstand te zijn. Wordt het opnieuw een gelijkspel of zal één van de teams vanavond de winst pakken?

De wedstrijd AC Milan - Red Bull Salzburg is woensdag 2 november om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Docu. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's