Nieuw seizoen The Masked Singer gaat vrijdag 4 november van start op RTL 4

Nieuw seizoen The Masked Singer gaat vrijdag 4 november van start op RTL 4
Welke BN'ers zitten in de kleurrijke pakken?

Kijktip :

Kijkcijferkanon The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Dit seizoen maken we kennis met vijftien nieuwe karakters. In elk kleurrijk pak zit een bekende Nederlander verstopt, die de sterren van de hemel probeert te zingen.

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Raden
De opdracht voor de twee panels is eenvoudig: raden welke BN'er in welk pak zit. Dat blijkt in de praktijk toch een stuk moeilijker dan gedacht, want van sommige bekende Nederlanders komen de optredens als een enorme verrassing. De panelleden zijn hetzelfde gebleven: Gerard Joling en Buddy Vedder nemen het op tegen Carlo Boszhard en Loretta Schrijver. De presentatie is in handen van Ruben Nicolai.

Gastoptredens
In de eerste drie shows worden steeds vijf nieuwe karakters geïntroduceerd, waarvan er eentje zich aan het einde van de aflevering zal moeten onthullen. Ook zijn er dit seizoen weer een aantal keer bijzondere en eenmalige gemaskerde gastoptredens te zien, waarbij het masker dezelfde aflevering nog afgaat. De vijftien karakters zijn: Bijenkoningin, Teddybeer, Joker, Krab, Flamingo, Olifant, Ridder, Paard, Kikker, Tijger, Panda, Heks, Pinguïn, Mummie en Zeemeermin.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's