Nieuw seizoen Droomhuis gezocht start vrijdag 4 november op NPO 1

Nieuw seizoen Droomhuis gezocht start vrijdag 4 november op NPO 1
Huizenjacht in het buitenland

Kijktip :

Vrijdag (4 november) begint het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht op NPO 1. Carrie ten Napel en Dionne Stax helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Dat brengt hen onder meer naar Zweden en de Italiaanse streek Lunigiana.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vader
Sandor en Diana zijn verknocht aan Cambrils, een gebied tussen Barcelona en Valencia. Er is geen massatoerisme, het is goed bereikbaar vanaf Nederland en het is er vrijwel altijd zonnig. Sandor heeft de half-Spaanse Diana kennis laten maken met deze plek, nadat hij er vroeger veelvuldig met de caravan kwam. Sinds de vader van Diana is overleden, is de droom concreter geworden.

Romeinse tijd
Zijn nalatenschap wordt ingezet ten behoeve van het budget: 350.000 euro. Dionne laat het stel drie potentiële huizen zien. Ondertussen neemt Carrie een kijkje in Tarragona. De stad was ooit het Barcelona van Spanje. Tussen de overblijfselen uit de Romeinse tijd ontdekt Carrie hoe 'castellers' worden gebouwd. Ook een bezoek aan Siurana staat op de planning, één van de mooiste dorpjes van Catalonië.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 4 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV