Vrijdag 4 november in De geknipte gast: Joop van den Ende

Vrijdag 4 november in De geknipte gast: Joop van den Ende
Openhartig gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

Vrijdag 4 november krijgt presentator Özcan Akyol hoog bezoek in het interviewprogramma De geknipte gast. Niemand minder dan mediatycoon Joop van den Ende neemt plaats in de kappersstoel voor een goed en openhartig gesprek.

De geknipte gast met Joop van den Ende gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Successen
Wat heeft Joop van den Ende niet gedaan? Hij was producent van allerlei films en televisieseries - alles van Paul Verhoeven tot Bassie en Adriaan - en maakte naam als musicalmagnaat. Zijn bedrijf was onder meer verantwoordelijk voor de Nederlandse versies van musicalhits als The Lion King, Tarzan en Wicked. Van den Ende is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, Spanje en de Verenigde Staten.

Gesprek
Voor zijn lange en succesvolle carrière heeft Van den Ende tal van onderscheidingen gekregen, maar echt openhartig zien we hem niet vaak in interviews. Wellicht komt daar vanavond verandering in, want Özcan Akyol heeft in De geknipte gast al meer bekende gasten ondervraagd over hun leven - wat leidde tot openhartige gesprekken.

De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's