Populaire serie Oogappels krijgt een Kerstfilm rond de feestdagen

Populaire serie Oogappels krijgt een Kerstfilm rond de feestdagen
Kerststress bij families Schneeman, Metsers, Zwagerman en Larooi

Film :

De populaire Nederlandse dramaserie Oogappels komt in december met een prachtig cadeautje voor de feestdagen: een kerstfilm. Dat meldt BNNVARA. Het laatste seizoen van de serie is weer een groot succes, met 1,2 miljoen kijkers voor de laatste aflevering.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Een feest van herkenning
Vier verschillende families in een middelgrote Nederlandse stad worden gevolgd in Oogappels. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden, maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen. Het leven moet vooral helemaal perfect zijn!

Kerstappels
De film met de toepasselijke titel Kerstappels brengt vooral veel herkenbaar drama en kerststress met zich mee. Erik en Chris willen de Kerstdagen eigenlijk een jaartje overslaan, maar moeten hun plan op het laatste moment drastisch aanpassen. Fabie krijgt te maken met een zeer grote teleurstelling en Carola en Marcel worden tijdens het kerstdiner opgeschrikt door een schokkende gebeurtenis. Ook bij Tim en Dina laat de gezellige sfeer te wensen over, na een uit de hand gelopen kerstborrel op Tims werk.

Cast
Naast Bracha van Doesburgh (De Familie Claus 2) en Ramsey Nasr (Alles op Tafel) zijn ook Malou Gorter (All You Need is Love), Eva van der Gucht (Dik Trom), Jeroen Spitzenberger (Hotel Sinistra) en Mike Libanon (Celblok H) te zien in Kerstappels.

Bron: ITV Studios Netherlands/BNNVARA

Kerstappels is donderdag 22 december om 20.35 uur te zien op NPO 1. Genre: comedy, drama. De serie Oogappels bevat inmiddels vier seizoenen en veertig afleveringen. Je kunt alle afleveringeren van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's