Recensie: Falling for Christmas brengt Hallmark-achtige kerstsfeer met Lindsay Lohan

Recensie: Falling for Christmas brengt Hallmark-achtige kerstsfeer met Lindsay Lohan
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 10 november is de film Falling for Christmas te zien op Netflix. Er is veel fout in deze kerstfilm met een blije Lindsay Lohan in de hoofdrol, maar ondanks de vele clichés en slechte grappen kan je niet boos op haar blijven. Lees hier de filmrecensie van Falling for Christmas.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sierra Belmont
Een verwende erfgename Sierra Belmont verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

Actrice Lindsay Lohan (Sierra Belmont) en Chord Overstreet (Jake Russell) in de film 'Falling for Christmas'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | Kerstsfeer: 75% | IMDb ★ 5,5

In de bloopers helemaal aan het einde van de film is te zien dat actrice en "brokkenpiloot vol schandalen" Lindsay Lohan een gezellige tijd heeft gehad op de set van Falling for Christmas, een film die niet zou misstaan in de beroemde Hallmark-collectie. Die Hallmark-sfeer neerzetten is wat de film best goed: de hoeveelheid kerst is aangenaam en gezellig. Alles wordt uit de kast getrokken in een film vol kersttruien, kerstballen, veel sneeuw, zoenen onder de misletoe en ga zo maar door. We hebben ook veel te zeuren over deze film: het verhaal is flinterdun verhaal, de flauwe grappen zijn ontelbaar, net zoals de ontzettend foute typetjes. Maar als Lohan een leuke tijd heeft, hebben wij dat ook. Voor de liefhebbers een aanrader, maar goed is het zeker niet. Twee sterren.

Cast
Naast Lindsay Lohan (Mean Girls) en Chord Overstreet (Glee) zijn ook George Young (Malignant) en Jack Wagner (A Big Fat Family Christmas) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Janeen Damian (A Royal Christmas).

Vanaf 10 november 2022 is de film Falling for Christmas te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's