Prachtige natuurdocumentaire Nederland onder water woensdag te zien op NPO 1

Prachtige natuurdocumentaire Nederland onder water woensdag te zien op NPO 1
Wat gebeurt er onder het wateroppervlak?

Kijktip :

Welke verborgen schatten heeft Nederland te bieden? Wat is er te ontdekken in de onderwaternatuur van Nederland? Welke verrassende levensvormen treffen we aan net onder de waterspiegel? In de natuurdocumentaire Nederland onder water komt een onbekende wereld tot leven.

Nederland onder water gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Verrassend
Nederland onder water gaat over het dagelijkse leven onder water, van Zuid-Limburg tot aan het Noordzeekanaal. Bijzonder zijn de fraaie close-ups waardoor zelfs de kleinste lichamelijke details scherp zichtbaar zijn. Het verrassende leven van onder andere de paling, zwanenmossel, salamander en modderkruiper worden op fascinerende wijze in beeld gebracht. De dieren komen dichterbij dan ooit.

Voice-over
De prachtige beelden in de documentaire laten zien hoe de dieren zich gedragen in hun natuurlijke habitat. Regisseur, onderwaterfilmer en aquatisch ecoloog Arthur de Bruin nam letterlijk een duik in deze wereld. De voice-over voor de documentaire Nederland onder water werd ingesproken door de veelgeprezen acteur Gijs Scholten van Aschat.

De documentaire Nederland onder water is woensdag 16 november om 20.35 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Nederland onder water terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's