Tv-première actiefilm Bad Boys for Life woensdag te zien op RTL 7

Tv-première actiefilm Bad Boys for Life woensdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Prime Video en Pathé Thuis

Kijktip :

Zeventien jaar na het teleurstellende Bad Boys II verscheen er een nieuw hoofdstuk in de franchise: Bad Boys for Life. Deze spetterende actiefilm was - zeker voor coronatijd-begrippen - een flinke kaskraker. Woensdag is-ie voor het eerste te zien op tv, bij RTL 7, en je kunt Bad Boys for Life streamen via Prime Video en Pathé Thuis.

Het verhaal
Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn nog steeds werkzaam bij de politie van Miami. Terwijl Marcus al denkt aan pensioen, om eindelijk van zijn gezin en nieuwe kleinkind te genieten, is zijn partner Mike van plan tot zijn honderdste achter de boeven aan te zitten. Ongewild moeten ze allebei in actie komen als een gewelddadige seriemoordenaar Mike boven aan zijn dodenlijst zet. Ze krijgen hulp van een nieuw opgerichte politie-eenheid vol jonge honden, die zich bedienen van de modernste technische snufjes.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Na een lange pauze keren Will Smith en Martin Lawrence terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett. De beste elementen uit het eerste deel zijn terug. Verwacht dus grote explosies, enkele achtervolgingen met snelle bolides (en een zijspan!), schaars geklede dames en natuurlijk het beroemde en bij vlagen grappige duo in de hoofdrol. Het verhaal is niet heel ingewikkeld, maar dat mag dit zonnige Miami-feestje niet drukken. Bij Smith lijkt de tijd stil te staan, ook wat betreft zijn acteerwerk. Lawrence is bij vlagen grappig, maar niet elke grap is raak. Bad Boys for Life is puur popcornvermaak, waar vooral de fans van zullen smullen.

Cast
Naast Will Smith (King Richard) en Martin Lawrence (Blue Streak) zijn ook Vanessa Hudgens (tick... tick... BOOM!) en Kate del Castillo (No Good Deed) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah (Black).

Bad Boys for Life (2020) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is woensdag 16 november om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, comedy. Speelduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's