België - Canada live op tv en online (WK voetbal)

België - Canada live op tv en online (WK voetbal)
Zuiderburen voor het eerst in actie

Sport :

Woensdag (23 november) komen onze zuiderburen voor het eerst in actie op het WK voetbal in Qatar. In de wedstrijd België - Canada hopen de Belgen meteen een statement te maken, want ook zij jagen op de wereldtitel. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Veteranen
België beschikte het afgelopen decennium over een gouden generatie, maar verder dan een derde plek op het WK van 2018 kwamen ze niet. Die gouden generatie krijgt nog één kans op eremetaal, want Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Kevin de Bruyne, Axel Witsel, Eden Hazard en Dries Mertens zijn de dertig (ruim) gepasseerd. Gaat het deze keer wél lukken?

Samenvatting en hoogtepunten België - Canada

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Terug van weggeweest
Vier jaar voor Canada, samen met Mexico en de Verenigde Staten, het WK zelf mag organiseren is het Noord-Amerikaanse land terug van weggeweest. Voor de eerste keer sinds 1986 - en voor de tweede keer in de geschiedenis - is Canada erbij op het WK voetbal. Veel potten zullen ze waarschijnlijk niet breken, maar met Alphonso Davies (Bayern München) hebben ze wel een levensgevaarlijke sterspeler in de gelederen.

De wedstrijd België - Canada is woensdag 23 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV