Nieuwe serie K3, één jaar later geeft inkijk in privéleven Hanne, Marthe en Julia

Nieuwe serie K3, één jaar later geeft inkijk in privéleven Hanne, Marthe en Julia
K3, één jaar later binnenkort te zien op VTM, KIJK.nl en SBS6

Nieuws :

Fans van K3 kunnen hun hart ophalen, want binnenkort krijgen zij een exclusieve inkijk in het privéleven van Hanne, Marthe en Julia. De dames worden gevolgd in de nieuwe serie K3, één jaar later. Deze docuserie is vanaf zaterdag 26 november om 19.55 uur te zien bij de Vlaamse zender VTM, maar ook in Nederland wordt K3, één jaar later uitgezonden…

K3, één jaar later gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Waar en wanneer is K3, één jaar later in Nederland te zien?
Vanaf zaterdag 26 november is K3, één jaar later wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl en vanaf zaterdag 3 december ook elke week om 13.00 uur op SBS6. De serie gaat terug naar 27 november 2021, toen veranderde er veel voor K3. Dat was de dag waarop de Nederlandse Julia Boschman de grote finale van K2 zoekt K3 won en ze vormde toen samen met Hanne en Marthe K3.

Docu toont ook zwangerschap van Hanne van dichtbij
Na het vertrek van Klaasje was er een nieuwe K3. Ook voor Hanne en Marthe was het afgelopen jaar een jaar om nooit te vergeten. Hanne kondigde groot nieuws aan en is inmiddels moeder geworden van haar eerste kindje. Deze serie laat zien hoe de meiden het afgelopen jaar hebben beleefd, zowel op professioneel vlak als privé. Hun razend drukke zomertour door Vlaanderen, het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en de opnames van The Voice Kids. De docu toont ook hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en volgt de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij.

De docureeks K3, één jaar later is vanaf zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl en vanaf zaterdag 3 december ook elke week om 13.00 uur op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's