Tunesië - Frankrijk live op tv en online (WK voetbal)

Tunesië - Frankrijk live op tv en online (WK voetbal)
Wedstrijd om spek en bonen?

Sport :

In groep D weten we dat Frankrijk in ieder geval doorgaat naar de volgende ronde, maar het tweede land dat doorgaat naar de knock-outfase is nog niet bekend. Bij een overwinning van Tunesië kan het zelfs het Afrikaanse land nog zijn dat doorgaat. De wedstrijd is redelijk voor spek en bonen, maar toch niet helemaal. Het duel is om 16.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Kylian Mbappé
Het is wel duidelijk dat het elftal van Frankrijk vooral om één man draait: Kylian Mbappé. Hij maakte in de wedstrijd tegen Denemarken de twee belangrijke goals die uiteindelijk de winst betekende. Uiteraard mogen we Giroud (de maker van de twee goals tegen Australië) niet vergeten, maar dan toch... Door naar de volgende ronde gaan ze in ieder geval.

De tekst gaat verder onder deze video's

Eén punt
Misschien is dat ene punt dat Tunesië tot nu toe gehaald heeft wel het meest verrassende van deze poule D. Ze brachten Denemarken aan het wankelen, maar kwamen in het duel tegen Australië ook dichtbij een gelijkspel. Mochten de Noord-Afrikanen gaan stunten en winnen van Frankrijk, dan is bij een gelijkspel in de wedstrijd op het andere veld zelfs een plek in de knock-outfase nog mogelijk.

De wedstrijd Australië - Denemarken is woensdag 30 november om 16.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's