Recensie: Bones and All is kannibalistische roadmovie met ijzersterke cast

Recensie: Bones and All is kannibalistische roadmovie met ijzersterke cast
Met Timothée Chalamet en Taylor Russell

Film :

Vanaf 1 december is de film Bones and All te zien in de Nederlandse bioscopen. Als acteur Timothée Chalamet op de titelrol staat weten we al dat deze arthousefilm een geweldige les in acteren gaat geworden - en eet smakelijk, want we gaan mensen eten. Lees hier de filmrecensie van Bones and All.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"You can't run from who you are."
Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren, een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee, een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en grote valkuilen van het Amerika van Ronald Reagan. Uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of de prille liefde hun anders-zijn kan overwinnen.

Acteur Timothée Chalamet (Lee) in de film 'Bones and All'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,3

Controversieel, shockerend, heftig, bloederig, maar ook romantisch, dramatisch en liefdevol. Bones and All is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2015 van Camille DeAngelis. Als je het werk van regisseur Luca Guadagnino (Call Me by Your Name en Suspiria) kent en gaat je hart sneller kloppen van sterk acteerwerk, dan zit je helemaal goed met deze mix van horror, drama en romantiek. Acteur Timothée Chalamet zet weer een imponerende rol neer als Lee en ook Taylor Russell laat zien wat acteren is. De bijrollen zijn ook waanzinnig, met een doodenge Mark Rylance en Michael Stuhlbarg in bizarre vertolkingen. Maar pas op: mensen die snel geshockeerd zijn moeten hier helemaal niet aan beginnen. Vier sterren.

Cast
Naast Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) en Taylor Russell (Escape Room) zijn ook André Holland (Moonlight), Michael Stuhlbarg (The Staircase) en Mark Rylance (Dunkirk) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Luca Guadagnino (Suspiria).

Vanaf 1 december 2022 is de film Bones and All te zien in de bioscopen. Genre: drama, horror, romantiek. Tijdsduur: 131 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV