Ghana - Uruguay live op tv en online (WK voetbal)

Ghana - Uruguay live op tv en online (WK voetbal)
Uruguay moet winnen

Sport :

Vrijdag (2 december) worden de laatste groepswedstrijden van dit WK voetbal gespeeld. Vooral de onderlinge strijd tussen Ghana en Uruguay wordt interessant: wie gaat door naar de achtste finales? Het duel is vrijdag om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Kudus schittert
Ghana staat na twee speelrondes op drie punten. De twee wedstrijden leverden maar liefst tien doelpunten op, want na een 3-2 verlies in de eerste wedstrijd, tegen Portugal, wist Ghana het tweede duel met 3-2 te winnen van Zuid-Korea. Ajacied Mohammed Kudus, die bezig is aan een uitstekend seizoen, schitterde met twee treffers.

Lees verder onder de video.

In de problemen
Ondertussen zit Uruguay behoorlijk in de problemen. De Zuid-Amerikanen staan laatste in de groep, met slechts één punt. Ze zullen van Ghana moeten winnen om kans te maken op een plek in de achtste finales en zijn daarbij nog afhankelijk van het resultaat dat Zuid-Korea tegen Portugal weet te behalen. Sterspelers als Federico Valverde, Luis Suárez en Darwin Núñez zijn nog onzichtbaar.

De wedstrijd Ghana - Uruguay is vrijdag 2 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's