Zuid-Korea - Portugal live op tv en online (WK voetbal)

Zuid-Korea - Portugal live op tv en online (WK voetbal)
Alleen wonder kan Zuid-Korea redden

Sport :

In de laatste groepswedstrijden van het WK voetbal in Qatar hoopt Zuid-Korea op een wonder. Ze moeten winnen van Portugal om zicht te blijven houden op een plek in de achtste finales. Het duel is vrijdag 2 december om 16.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Teleurstelling
De teleurstelling in Zuid-Korea is groot na twee speelrondes op het WK. De start was nog veelbelovend, met een doelpuntloos gelijkspel tegen het hoger ingeschatte Uruguay. In de tweede wedstrijd kreeg Zuid-Korea het deksel echter lelijk op de neus door - in een spectaculair duel - met 2-3 te verliezen van Ghana. Daardoor zijn de kansen op de volgende ronde flink geslonken.

Samenvatting en hoogtepunten Zuid-Korea – Portugal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Al zeker
Ondertussen zit Portugal in een zetel: die zijn al zeker van een plek in de achtste finales na twee overwinningen. Het eerste duel, tegen Ghana, was ook al zo spectaculair - vooral de tweede helft - en eindigde in 3-2. Concurrent Uruguay werd in de tweede wedstrijd met 2-0 aan de kant gezet. Grote man was middenvelder Bruno Fernandes, die beide treffers voor zijn rekening nam.

De wedstrijd Zuid-Korea - Portugal is vrijdag 2 december om 16.00 uur live te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV