Vanavond op tv: Laatste groepswedstrijden WK voetbal en laatste Rampjaar 1672

Vanavond op tv: Laatste groepswedstrijden WK voetbal en laatste Rampjaar 1672
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 december

Kijktip :

Het WK voetbal in Qatar is natuurlijk nog lang niet ten einde, maar het is wel tijd voor de laatste wedstrijden in de groepsfase. Wie worden de laatste achtste finalisten van het toernooi? Voor de niet-voetballiefhebbers is er ook de laatste aflevering van Rampjaar 1672 en een tweetal topfilms, maar natuurlijk ook de volgende aflevering van The Masked Singer. Je kunt ook Netflix aanslingeren voor een lekkere kerstfilm. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Servië - Zwitserland (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Servië - Zwitserland in Groep G van het WK voetbal in Qatar. In dit duel valt het doek voor één van de twee Europese landen. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Misdaadfilm: Hell or High Water

Veronica
20:29 uur

Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven.

Slot: Het Rampjaar 1672

NPO 2
22:19 uur

Vanavond is de laatste aflevering van de geschiedenisserie Het Rampjaar 1672 te zien op NPO 2. In deze serie gaan we terug in de tijd naar 1672, toen Nederland - een jong land dat zich veilig waant - van drie kanten ongenadig wordt aangevallen door machtige vijanden. In de slotaflevering van Het Rampjaar 1672 is te zien hoe de kansen voor Nederland, na maanden van rampspoed, eindelijk echt beginnen te keren. Een schoolmeester helpt bij het heroveren van Coevorden waarna de bisschop van Münster moet afdruipen. Ook de Fransen trekken zich terug. Maar dat gaat uiterst traag en vaak gepaard met gijzelingen en verwoestingen. Om de eer van Lodewijk XIV te redden wordt zelfs Maastricht nog ingenomen.

Scrooge: A Christmas Carol (2 december)

Netflix
Nu te streamen

Een bovennatuurlijke, tijdreizende, muzikale bewerking van het cultklassieker en beroemd kerstverhaal van Charles Dickens. Lees hier waar je vanaf 2 december Scrooge: A Christmas Carol kunt kijken.

Thriller: Argo

Paramount Network
20:30 uur

In de film Argo, naar een waargebeurd verhaal, volgen we Tony Mendez, 'exfiltratiespecialist' van de CIA en meester in vermomming, die in 1979 een groepje Amerikaanse diplomaten probeert te redden die zich verborgen houden in Teheran.

Actuele video's

Meer actuele video's