Eerste seizoen Floortje terug naar het einde van de wereld vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Eerste seizoen Floortje terug naar het einde van de wereld vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Herhalingen van populair reisprogramma

Kijktip :

Vanaf dinsdag (6 december) is het eerste seizoen van het bijzondere reisprogramma Floortje terug naar het einde van de wereld weer te zien op NPO 3. De afleveringen van dit seizoen waren in het voorjaar van 2020 voor het eerst te zien op televisie.

Floortje terug naar het einde van de wereld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Oude bekenden
In Floortje terug naar het einde van de wereld zoekt Floortje Dessing oude bekenden op, die ze voor het eerst ontmoette in Floortje naar het einde van de wereld. In de eerste aflevering van het programma reist Dessing terug naar Maggie die een weeshuis runt in Nepal. In de afgelopen vier jaar is er veel voor Maggie veranderd.

Rouw
Zo ging ze door een periode van diep verdriet en rouw na het verliezen van haar jongste kind Ravi, maar ook kreeg haar leven een nieuwe liefdevolle wending. Verder verwezenlijkte ze een grote droom; ze opende één van de meest duurzame scholen ter wereld, mede dankzij de grote hoeveelheid donaties uit Nederland naar aanleiding van de aflevering van vier jaar geleden.

Het eerste seizoen van Floortje terug naar het einde van de wereld is vanaf dinsdag 6 december wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Floortje terug naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV