Marokko - Portugal live op tv en online (kwartfinale WK voetbal)

Marokko - Portugal live op tv en online (kwartfinale WK voetbal)
Verrassing tegen ploeg in topvorm

Sport :

Marokko zorgde in de achtste finales voor een daverende verrassing door Spanje uit te schakelen. In de kwartfinale nemen ze het op tegen Portugal, dat in topvorm steekt. De wedstrijd is zaterdag 10 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Penalty's
Het Marokkaanse elftal heeft al twee stunts op zijn naam geschreven dit WK. Eerst wonnen ze hun groep, met Kroatië en België als tegenstanders, en vervolgens versloegen ze Spanje in de achtste finales na penalty's. De Spanjaarden produceerden na 120 minuten voetbal en een 0-0 eindstand een dramatische reeks; de eerste drie penalty's werden gemist, waarna Marokko de kwartfinale bereikte.

Samenvatting en hoogtepunten Marokko - Portugal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Topvorm
Portugal steekt in topvorm. Ze verloren de laatste groepswedstrijd weliswaar met 2-1 van Zuid-Korea, maar de Portugezen waren op dat moment al geplaatst voor de achtste finales. Daarin was Zwitserland de tegenstander. Sterspeler Cristiano Ronaldo begon in die wedstrijd op de bank na een vermeende ruzie met de bondscoach, maar dat deerde de ploeg niet: Portugal walste met 6-1 over de Zwitsers heen.

De wedstrijd Marokko - Portugal is zaterdag 10 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's