Documentaire Het laatste woord van Jessica Villerius vanaf maandag op NPO 2

Documentaire Het laatste woord van Jessica Villerius vanaf maandag op NPO 2
Zit Jurriën onterecht vast?

Kijktip :

Maandag staat er weer een documentaire op het programma van 2Doc, genaamd Het laatste woord. Jessica Villerius, bekend van De kinderen van Ruinerwold, duikt ditmaal in het leven van de Nederlandse Jurriën, die al tien jaar vastzit in Tunesië voor de moord op zijn vrouw.

2Doc: Het laatste woord gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Liefde van zijn leven
De licht-autistische Jurriën ging online op zoek naar een liefde, en zocht daarvoor specifiek op sites waar islamitische vrouwen westerse mannen ontmoeten. Hij trof daar de mooie, slimme Marwa. Een razendsnelle verloving volgde, en binnen een paar maanden ook het huwelijk. Maar kort na het feest komen al snel de eerste barsten; de sfeer binnen het huwelijk is niet bepaald vrolijk en van lichamelijk contact is ook geen sprake.

Schuldig
Op 27 december 2013 krijgt het jonge stel ruzie in een Tunesische hotelkamer en Marwa eindigt na een val van driehoog op de stoep van het hotel. Was het een val, een duw, of is Marwa door Jurrien met buitengewoon veel kracht over de balustrade naar beneden gegooid? Justitie is er zeker van: Jurrien is schuldig. Maar is dat echt zo?

2Doc: Het laatste woord is op maandag 12 december om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van 2Doc: Het laatste woord terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV