Nieuwe misdaadserie The Net met Raymond Thiry vanaf maandag op FOX

Nieuwe misdaadserie The Net met Raymond Thiry vanaf maandag op FOX
Schaduwzijde van de voetbalsport

Kijktip :

Het is misschien wel nog nooit zo duidelijk geweest als deze editie van het WK voetbal: de sport kent een hele grote schaduwzijde. Deze zijde leren we kennen in de serie The Net, die vanaf maandag wekelijks te zien is op FOX.

The Net gemist? Lees dan op Gids.tv waar je de serie kunt kijken.

Groot misdaadacteur
Het eerste seizoen van The Net heeft de naam Promised Land en huist één van Nederland's grootste misdaadacteurs: Raymond Thiry, bekend van onder meer Undercover en Penoza. Hij speelt ook een rol in de andere twee seizoenen, Prometheus en Powerplay, die in de hieropvolgende maanden zullen worden uitgezonden.

'Promised Land'
Lea (Birgit Minichmayr) is een advocaat in Berlijn met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Haar wereld staat op zijn kop wanneer haar verloofde David voor haar ogen sterft. Ze ontdekt dat hij voor iets of iemand op de vlucht was. Op dezelfde dag wordt ook de beste vriend van de rechtse hooligan Marcel (Max von der Groeben) vermoord en er lijkt een verband te zijn tussen deze twee sterfgevallen.

The Net - Promised Land is vanaf 12 december elke maandag met dubbele afleveringen om 20.00 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV