Tv-première Familie Claus op zaterdag 24 december (Kerstavond) bij Net5

Tv-première Familie Claus op zaterdag 24 december (Kerstavond) bij Net5
Ook te streamen op Netflix

Film :

De Kerstdagen gaan van start met de tv-première van de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm van Netflix, die nu in zijn arreslee Net5 aandoet. Een gezellige familiefilm met een sterrencast waar de kerstbellen zeker van gaan rinkelen. Onder andere Bracha van Doesburgh en Renée Soutendijk doen mee. Op 24 december is de film Familie Claus te zien op Net5.

Magische Sneeuwbol
Het verhaal gaat over Jules Claus. Hij houdt helemaal niet van kerst, totdat hij erachter komt dat zijn eigen opa de enige echte Kerstman is. Als zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt Jules de magische tradities van zijn familie en beseft hij dat hij de enige persoon is die Kerstmis kan redden. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Beoordeling Gids.tv: ★★

Kerstsfeer: 75% | IMDb ★ 5,5

Wie de kerst op zijn Vlaams en Nederlands wil ruiken, voelen en zien, zit er goed voor als dit familie-avontuur de huiskamers via Net5 binnenkomt. Als het om prachtige beelden en kerstsfeer gaat, scoort Familie Claus een ruime voldoende. Grote pluspunten zijn de prachtige muziek en de rollen van actrice Bracha van Doesburgh, die moeder Suzanne speelt, en de charismatische acteur Jan Decleir als Noël Claus. Deze fantasievolle familiefilm is een uitstekende start van het Kerstweekend. De traditie leeft voort, want de films Familie Claus 2 en Familie Claus 3 zijn, net als deze film, ook te zien op Netflix.

Cast
Naast Bracha van Doesburgh (All You Need Is Love) en Renée Soutendijk (Boy 7) zijn ook Jan Decleir (De Suprise) en Mo Bakker (Niet Schieten) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Matthias Temmermans (Mega Mindy en het zwarte kristal).

Bron: Netflix

Familie Claus (2020) wordt beoordeeld met een 5,5 op IMDb en is zaterdag 24 december om 20.00 uur te zien op Net5. Genre: komedie, familie, fantasie. Tijdsduur: 96 minuten. Bekijk hier waar je de film Familie Claus kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's