Woensdag 21 december in Steenrijk, straatarm: van wereldreis naar Loppersum

Woensdag 21 december in Steenrijk, straatarm: van wereldreis naar Loppersum
Tamara ruilt met familie Stuts

Kijktip :

Vanavond wordt er weer een herhaling uitgezonden van het vijfde seizoen van Steenrijk, straatarm. Daarin staat de Tilburgse Tamara Straatman en de familie Stuts uit Loppersum centraal. Zij ruilen van woning en dus ook van leven.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Succesvol
In Tilburg woont Tamara Straatman met haar beste vriend en zakenpartner Ronnie Willemen. Ze runnen een succesvol bedrijf. Tamara woont in een villa met grote tuin en zwembad en is van alle gemakken voorzien. Hoe zal het Tamara en Ronnie vergaan als zij met huis en haard ruilen met het leven van de familie Stuts?

Epicentrum
In het Groningse Loppersum is het wel anders voor de familie Stuts, bestaande uit moeder Anita, vader Johnnie en hun vier kinderen, waarvan er een al op zichzelf woont. Momenteel woont het gezin in een wisselwoning, omdat hun eigen woning door de gaswinning onbewoonbaar is verklaard. Dit was een grote klap voor de familie en zorgde bij Johnnie zelfs voor een depressie, waardoor hij arbeidsongeschikt raakte. Het gezin heeft een weekbudget van 70 euro. Komt de familie Stuts even tot rust in de Tilburgse luxe?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's